Unic în România !!!!! Aventură sălbatică în lumea zimbrilor din Caraș-Severin !!!! Măgura Zimbrilor din Muntii Tarcu.

Cabana Magura Zimbrilor

Accesul la Cabana

Accesul spre Cabana Magura Zimbrilor din Catunul Plopu – Caras Severin se face din soseaua nationala (DN6) pe raza comunei Armenis la indicatorul rutier spre localitatea Fenes – Manastirea Sfantul Nectarie, de unde mai sunt de parcurs 14 Km, drum cunoscut ca Raul Lung (drum pietruit). In locația denumită Tabaratoare veti fi așteptat de un reprezentant al nostru care va decide dacă veți lasă masina dvs. in parcarea de la poalele versantului sau veti urca cu ia la cabana. Daca se hotareste ca masina dvs sa ramina jos distanta de 600 metri pana la cabana va fi parcursa pe jos sau cu un autovehicul 4×4, totul depinzând de vreme.

Pozitie Cabana

Cabana Magura Zimbrilor  are o pozitie privilegiata intr-un cadru salbatic si izolat, fiind situata la marginea padurii, intr-un loc retras si linistit. Cabana si imprejurimile ei ofera privelisti incantatoare pe toata durata celor 4 anotimpuri. Aerul de munte puternic ozonat, padurea si apa curgatoare din apropiere reprezinta un refugiu, oferind clipe de recreere si relaxare.

Curte Cabana

Terenul pe care e construita  Cabana Magura Zimbrilor   are o suprafata de 1000 mp si e imprejmuit cu gard . Curtea interioara, plina de verdeata, dispune de leagan, gratar de gradina,un foisor unde puteti sa serviti masa si sa va relaxati chiar in mijlocul naturii,piscina in aer liber cu loc de relaxare ,o sauna cu loc de relaxare,loc de joaca pentru copii. Veti descoperi un colt de rai la marginea unei paduri de conifere si foioase, cu aer curat de munte, unde doar ciripitul pasarelelor si sipotul apei curgatoare se aud in aceasta oaza de liniste.

Interior Cabana

Cabana Magura Zimbrilor  are in dotare un living, 1 hol cu un spațiu de relaxare, 4 dormitoare, 1 bai, 1 terasa închisă,1 terasa deschisa si bucatarie utilata. Livingul dispune de semineu, care ofera o ambianta placuta si o atmosfera calda, unde puteti sa petreceti momente de relaxare si voie buna alaturi de prieteni si familie sau  clipe de intimidate alaturi de persoana iubita.

Galerie Cabana Magura Zimbrilor